Velkommen til et høyt og svevende opphold i Gjøkeredet

Gjøkeredet ligger høyt og luftig i ei li i Digerdal og er bygget sju meter over bakken i fire stødige furutrær. Dette er ei klassisk tretopphytte, med trapp som snirkler seg opp fra bakken og til hytta. Her møtes barndommens drømmer om ei trehytte med komfort, design og magisk stemning. Gjennom de store vinduene fra gulv til tak, får du naturen tett på, og på klare kvelder, kan du se på stjernehimmelen gjennom takvinduet i øverste etasje. Prikken over i-en er soverommet som henger under hytta, med 180 graders milevid utsikt. Gjøkeredet er det perfekte sted for et romantisk opphold for to! Det er også veldig fint for en eventyrlysten familie og de som alltid har drømt om ei trehytte.

Tretopphytta Gjøkeredet. Trehyttene Gjerstad.

Et opphold i Gjøkeredet er noe du vil ta med deg videre som en helt unik naturopplevelse.

Ei lang trapp fører deg opp til hytta, der du får milevid utsikt og skog så langt øye kan se. Store vinduer og verandaen på hytta vil gi deg følelsen av å være midt i naturen. Du kommer så tett på elementene og dyrelivet utenfor. De små bevegelsene i hytta som følger vær og vind, fyr på peisen og stillheten..  Du finner ikke lyd eller lys-forurensning ved hytta, så stjernehimmelen er ekstra magisk her!

Sengeplass for sju til åtte personer

I Gjøkeredet er det sengeplass til sju personer med mulighet for èn ekstra på sofa. Denne hytta er den minste av våre trehytter, så om dere er åtte personer, vil det være ganske fullt.  Soverommet øverst på loftet, har et stort tak-vindu, der du kan se på stjernehimmelen og nede i kjelleren har du 180 graders utsikt fra dobbeltsenga. Gjøkeredet kan leies i kombinasjon med Flåklypa om dere er en større gruppe.

Dyrelivet rundt hytta….

Det er et yrende fugleliv rundt hytta. Det fores med fuglefrø året rundt, så her trives fuglene godt og her er mange ulike typer på fuglebrettet. Her bor også mange ekorn som kommer på besøk og som er lite sky.

Det er stor mulighet for å få se hjort under oppholdet! Nedenfor hytta er der et område der vi har vinterforet hjort og elg. Sommerstid blir det sådd viltåker som hjortedyra er veldig begeistret for. Om ikke dere ser dyrene, er det spennende å gå og se på sporene nedenfor hytta. Det henger kikkert i hytta som dere kan bruke for å følge med på dyrelivet utenfor.

Fasiliteter:

Hytta har fullt utstyrt kjøkken med komfyr, ovn og kjøleskap. Kjøkkenvask og varmt og kaldt vann i krana. Der er alt dere trenger til matlaging og servise. Det er kjøleskap under benk med en liten fryser.  Det er vann i krana til matlaging og oppvask. Drikkevann må dere ta med selv.

Det er et lite bad inne i hytta, med vask og varmt/kaldt vann i krana. Toalettet er på bakkeplan rett nedenfor hytta, en fresh og fin utedo.

Hytta er godt isolert og varmes opp med en vedovn/peis. Det er en stor ovn i stua og en liten ovn nede på soverommet. Ved til fyring og stearinlys er inkludert i oppholdet. Det er solcellestrøm i hytta og lamper/lys i alle rom.

Rundt hytta…

Du finner en fin bålplass på bakken under Gjøkeredet. Der er det fint å grille, spikke og fortelle røverhistorier. Det er også bålpanne oppe på terrassen! Du vil også finne ei tarzanløype i tilknytning til hytta som ungene kan bryne seg på. Tarzanløypa finner dere i skogen opp bak parkeringsplassen og deles med gjestene på Flåklypa. Der kan man prøve zipline, balansere og klatre. Det går en flott, merket tursti med start og slutt ved tarzanløypa, på ca 3 km. Løypa går i lett skogsterreng og er en fin runde for de fleste!

Nedenfor hytta går det ei elv, der det er en liten badeplass og et lite fossefall. Det er fint å ta en liten elvevandring langs elva når vannstanden ikke er for høy. Her er litt for enhver smak å oppleve i området, både like rundt hytteveggen, men også på litt lengre oppdagelsesferder. Ta kontakt med vertskapet om dere ønsker tips og råd. I hytta ligger også en perm med litt beskrivelser av aktiviteter, kart osv…

Priser pr. døgn:

  • Fra 2 499 kr til 4 499 kr
  • Gå inn på kalender og hold musetasten over den datoen du ønsker innsjekk, da vil du få opp prisen.
  • Valgfritt tillegg for rengjøring kr 499
  • Valgfritt tillegg for sengetøy + håndklær kr 99 pr. person

Ønsker du å bestille rengjøring og/eller sengetøy?
Vennligst kryss av for dette i bestillingsskjema når du booker. Du kan også etterbestille sengetøy og/eller utvask når oppholdet nærmer seg. 

  • Sengeklær (dynetrekk, putetrekk, laken) og håndklær
  • Mat (obs, vi har bare veldig liten fryser)
  • Lurt å ta med lommelykt
  • Dette finner du i hytta: dyner og puter, toalettpapir, tørkerull, kluter, utstyr til å vaske med, håndsåpe, oppvaskmiddel, ved, salt og pepper og olje til steking. 

Du kan sjekke inn i hytta fra kl 14.00. Utsjekk innen 12.00 avreisedag.

Det er av og til mulighet for tidlig innsjekk/sen utsjekk. Dette må avtales med vertskapet tett opp til oppholdet. Ta kontakt for spørsmål rundt dette. 

Informasjon om nøkkel får du når du booker overnatting og du vil også få en sms i forkant av oppholdet med litt informasjon. 

Booking

Du kan bestille direkte i kalenderen nedenfor, eller kontakte Åse på telefon 950 53 807 eller e-post: aase@trehyttene.no.

Klikk først på innsjekkdato og så på utsjekkdato. Da vil det komme opp en beskrivelse av din booking under kalenderen.

OBS: Datoer som er markert gult i kalender, men som har et lite blått felt på høyre side,
er dager som er mulig å booke!

Klikk kun på innsjekk-dato og utsjekk-dato, dagene imellom fyller seg ut selv.

Når dato er lagt inn – Sjekk  at datoene og antall netter stemmer i teksten under selve kalenderen. 

Ta kontakt om du trenger hjelp til å booke på telefon 95 05 38 07 eller e-post.

Laster kalender...
-
Ledige dager
 
-
Utleid
 
-
Bestilling under behandling
·
 
-
Ledig for innsjekk
Dato: ... (... - netter)

Pris: kr0

Utvask:  Jeg vasker selv Ønsker utvask kr 499

Ønsker å leie sengetøy/håndkle kr 99 pr. seng:

Fornavn (obligatorisk):

Etternavn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon:

Adresse (obligatorisk):

By (obligatorisk):

Postnummer (obligatorisk):

Land (obligatorisk):

Voksne: Barn:

Meldingsfelt:

  Se vilkår.

captcha

Hver av våre hytter er et mesterverk i seg selv, med gjennomtenkte detaljer og en unik sjarm. Uansett hvilken hytte du velger, garanterer vi at oppholdet ditt blir minneverdig og inspirerende.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.