Velkommen til et vilt og vakkert opphold på Flåklypa

Øverst på toppen i Digerdal, med milevid utsikt, der finner du Flåklypa. Ei helt spesiell og spennende tretopphytte i tre etasjer, med en stor tak-terrasse og fokus på komfort. De store vinduene fra gulv til tak lar naturen slippe inn i hytta så vær og vind setter sitt helt spesielle preg på opplevelsen. Her vil du sovne og våkne til naturens lyder. Og det er plass til både familien og vennegjengen! Er dere storfamilie eller stor vennegjeng, kan dere samtidig leie Gjøkeredet som ligger like ved. Om dere bare er to, vil dere få et romantisk opphold dere sent vil glemme.

Tretopphytta Flåklypa. Trehyttene Gjerstad.

Et opphold i Flåklypa er en flott opplevelse midt i naturen. Det er hverken lyd eller lys-forurensning ved hytta, så stjernehimmelen er ekstra klar og stille. Lite kan sammenlignes med å sitte ved bålet under stjerneklar himmel og høre bålet knitre. Hytta har ei «rampe» opp til hovedetasjen, som gjør den tilgjengelig for bevegelseshemmede og for barnevogn.

Sengeplass for seks til åtte personer

Det er to soverom på Flåklypa, ett på loftet med dobbeltseng. Dette er «master bedroom» med direkte utgang til den store tak-terrassen. Nede i «kjelleren» er det køyesenger med plass til fire personer. Det går også an å overnatte to ekstra personer på sofa i stua. Åtte til sammen

Dyrelivet rundt hytta

Der er et yrende fugleliv like utenfor på terrassene, der vi forer fuglene med solsikkefrø. Der er også mye ekorn på besøk på terrassen i løpet av dagen. Det er også sjanse for å få se hjort nedenfor hytta, der det er tilrettelagt for beite for hjortedyr. Det henger en kikkert i hytta så dere kan følge med på dyrelivet utenfor.

Fasiliteter:

Hytta har fullt utstyrt kjøkken med komfyr, ovn og kjøleskap. Kjøkkenvask og varmt og kaldt vann i krana. Der er alt dere trenger til matlaging og servise. Det er kjøleskap under benk med en liten fryser.  Det er vann i krana til matlaging og oppvask. Drikkevann må dere ta med selv.

Det er et lite bad inne i hytta, med vask og varmt/kaldt vann i krana. Toalettet er på bakkeplan rett nedenfor hytta, en fresh og fin utedo.

Hytta er godt isolert og varmes opp med en vedovn/peis. Det er en stor ovn i stua og en liten ovn nede på soverommet. Ved til fyring og stearinlys er inkludert i oppholdet. Det er solcellestrøm i hytta og lamper/lys i alle rom.

Rundt hytta:

På bakkeplan finner du en fin bålplass med bålpanne og sitteplasser. Her er det fint å grille, spikke og fortelle røverhistorier. Og ikke minst se på stjernehimmelen. Du finner også ei tarzanløype/hinderløype i skogen like ovenfor hytta, som små og store kan bryne seg på. Tarzanløypa finner dere i skogen opp bakken bak parkeringsplassen og deles med gjestene på Gjøkeredet. Det kan man prøve zipline, balansere og klatre.

Det går en flott, merket tursti med start og slutt ved tarzanløypa, på ca 3 km. Løypa går i lett skogsterreng og er en fin runde for de fleste!

Nedenfor hytta går det ei elv, der det er en liten badeplass og et lite fossefall. Det er fint å ta en liten elvevandring langs elva når vannstanden ikke er for høy.

Her er litt for enhver smak å oppleve i området, både like rundt hytteveggen, men også på litt lengre oppdagelsesferder. Ta kontakt med vertskapet om dere ønsker tips og råd. I hytta ligger også en perm med litt beskrivelser av aktiviteter, kart osv…

Priser pr. døgn:

  • Fra 2 499 kr. til 4 499 kr.
  • Gå inn på kalender og hold musetasten over den datoen du ønsker innsjekk, da vil du få opp prisen.
  • Tillegg for rengjøring kr 499
  • Tillegg for sengetøy + håndklær kr 99 pr. person

Ønsker du å bestille rengjøring og/eller sengetøy? Vennligst kryss av for dette i bestillingsskjema når du booker. Du kan også etterbestille sengetøy og/eller utvask når oppholdet nærmer seg. 

  • Sengeklær (dynetrekk, putetrekk, laken) og håndklær
  • Mat (obs, vi har bare liten fryser)
  • Lurt å ta med lommelykt
  • Dette finner du i hytta: dyner og puter, toalettpapir, tørkerull, kluter, utstyr til å vaske med, håndsåpe, oppvaskmiddel, ved, salt og pepper og olje til steking.

Du kan sjekke inn i hytta fra kl 13.00. Utsjekk innen 11.00 avreisedag. Informasjon om nøkkel får du når du booker overnatting.

Booking

Du kan bestille direkte i kalenderen nedenfor, eller kontakte Åse på telefon 950 53 807 eller e-post: aase@trehyttene.no.

OBS: Datoer som er markert gult i kalender, men som har et lite blått felt på høyre side,
er dager som er mulig å booke!

Klikk kun på innsjekk-dato og utsjekk-dato, dagene imellom fyller seg ut selv.

Når dato er lagt inn – Sjekk  at datoene og antall netter stemmer i teksten under selve kalenderen. 

Ta kontakt om du trenger hjelp til å booke på telefon 95 05 38 07 eller e-post.

Laster kalender...
-
Ledige dager
 
-
Utleid
 
-
Bestilling under behandling
·
 
-
Ledig for innsjekk
Dato: ... (... - netter)

Pris: kr0

Utvask:   Jeg vasker selv  Ønsker utvask kr 499

Ønsker å leie sengetøy/håndkle kr 99 pr. seng:

Fornavn (obligatorisk):

Etternavn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon:

Adresse (obligatorisk):

By (obligatorisk):

Postnummer (obligatorisk):

Land (obligatorisk):

Voksne: Barn:

Meldingsfelt:

Se vilkår.

captcha

Hver av våre hytter er et mesterverk i seg selv, med gjennomtenkte detaljer og en unik sjarm. Uansett hvilken hytte du velger, garanterer vi at oppholdet ditt blir minneverdig og inspirerende.