Velkommen til komfort og naturopplevelser på Kråkeslottet!

Kråkeslottet ligger vakkert til i vannkanten på Tangvall i Gjerstad. Hytta har en spennende arkitektur i tre etasjer og en stor terrasse svevende oppe i tretoppene. Her finner du et eldorado av ting å gjøre for liten og stor! Du finner tarzanøype til å klatre i, snekkerbod der du kan spikke og snekre, bålplasser både på terrassen og på bakken. Du har også en egen badestrand der det er flott å bade og en robåt som du kan utforske Lundvann i og kanskje prøve fiskelykken! Det er et yrende fugleliv utenfor hytta, som er fasinerende å følge med på!

Tretopphytta Kråkeslottet. Trehyttene Gjerstad.

Kråkeslottet har tre etasjer; flislagt bad med varmekabler i første etasje, to soverom i andre etasje og kjøkken og stue i tredje etasje. Ut fra kjøkkenet fører en gangbru over til en terrasse som henger i fire furutrær. Hytta har alle fasiliteter; strøm, vann, dusj og toalett. Hytta er også innredet med fullt kjøkken, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin. Hytta varmes opp med elektrisitet, og du kan også fyre med ved i peisen i stue/kjøkken.

Sengeplass til åtte personer
Man kan fint overnatte åtte personer i Kråkeslottet. Det er to soverom, der det ene soverommet har en dobbeltseng, det andre soverommet har køyesenger til fire personer. De to siste soveplassene er på sovesofa i stua. Master bedroom med dobbeltseng har gulv til tak vindu ut mot vannet. Her er det magisk å våkne og ta en morgenkaffe!

Kos deg ved bålplassene
Bålplassen i enden av Tarzanløypa kan fritt benyttes til bålkos, matlaging og samlingspunkt. Det er også bålpanne oppe på terrassen, der det er fint å sitte utover de sene nattetimer. Dere vil finne ved og wok-panne til å lage mat på og sitteunderlag inne i den grå bua/snekkerbua.

Din egen sandstrand
Like bortenfor bålplassen og den grå bua, finner dere ei lita fin sandstrand! Her kan dere ta et bad om dere måtte ønske! Om dere er interessert i å isbade vinterstid, så gi gjerne beskjed i god tid før oppholdet! Vi kan ordne hull i isen!

Tarzanløype
Det er laget ei «Tarzanløype» i området under og rundt hytta. Her kan barn (og voksne) få prøve seg på klatring, balanse, smidighet, hurtighet og utholdenhet. Løypa er ikke laget høyt over bakken, så man trenger ikke å sikres med sele. Små barn anbefales å ha følge av voksne.

Hamre løs i snekkerboden
Den grå bua/snekkerbua ligger ved siden av bålplassen. Her har vi laget en skikkelig snekkerbu for de som er glad i hammer og spiker, planker og skruer. Her kan barna, gjerne sammen med voksne, hamre og spikre, spikke og hogge. Du finner planker og utstyr inne i bua som dere fritt kan bruke som dere vil. Er det fint vær, så ta gjerne med planker og utstyr ut på utsiden, men husk å legge ting tilbake der du fant det! Husk også at naturen utenfor ikke skal hogges eller spikres i!

Priser pr. døgn:

  • Fra 3 999 kr til 5 999 kr
  • Gå inn på kalender og hold musetasten over den datoen du ønsker innsjekk, da vil du få opp prisen.
  • Valgfritt tillegg for rengjøring kr 499
  • Valgfritt tillegg for sengetøy + håndklær kr 99 pr. person

Ønsker du å bestille rengjøring og/eller sengetøy?
Vennligst kryss av for dette i bestillingsskjema når du booker. Du kan også etterbestille sengetøy og/eller utvask når oppholdet nærmer seg. 

  • Sengeklær (dynetrekk, putetrekk, laken)
  • Mat (obs, vi har ikke fryseboks)
  • Dette finner du i hytta: dyner og puter, toalettpapir, tørkerull, stearinlys, ved, kluter og kjøkkenhådnklær, oppvaskmiddel, vaskeutstyr, salt og pepper, olje til steking, shampoo, conditioner, body-wash, håndsåpe.

Du kan sjekke inn i hytta fra 15.00. Utsjekk er innen 13.00 på avreisedag.

Det er av og til mulighet for tidlig innsjekk/sen utsjekk. Dette må avklares med vertskapet tett opp til oppholdet. Ta kontakt for spørsmål rundt dette. 

Informasjon om nøkkel får du når du booker overnatting og du vil også få en sms i forkant av oppholdet med litt informasjon.

 

 

Booking

Du kan bestille direkte i kalenderen nedenfor, eller kontakte Åse på telefon 950 53 807 eller e-post: aase@trehyttene.no.

Klikk først på innsjekkdato, så på utsjekkdato. Da vil det komme opp en tekst under kalender som beskriver din booking.

OBS: Datoer som er markert gult i kalender, men som har et lite blått felt på høyre side,
er dager som er ledig for innsjekk og mulig å booke!

Klikk først på innsjekk-dato og  så på utsjekk-dato, dagene imellom fyller seg ut selv.

Når dato er lagt inn – Sjekk  at datoer og antall netter stemmer i teksten under selve kalenderen. 

Ta kontakt om du trenger hjelp til å booke på telefon 95 05 38 07 eller e-post. aase@trehyttene.no

Laster kalender...
-
Ledige dager
 
-
Utleid
 
-
Bestilling under behandling
·
 
-
Ledig for innsjekk
Dato: ... (... - netter)

Pris: kr0

Utvask:  Jeg vasker selv Ønsker utvask kr 499

Ønsker å leie sengetøy/håndkle kr 99 pr. seng:

Fornavn (obligatorisk):

Etternavn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon:

Adresse (obligatorisk):

By (obligatorisk):

Postnummer (obligatorisk):

Land (obligatorisk):

Voksne: Barn:

Meldingsfelt:

  Se vilkår.

captcha

Hver av våre hytter er et mesterverk i seg selv, med gjennomtenkte detaljer og en unik sjarm. Uansett hvilken hytte du velger, garanterer vi at oppholdet ditt blir minneverdig og inspirerende.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.