Velkommen til flytende luksus på Vannspeilet

Vannspeilet er ei helt spesiell og unik luksushytte! Den ligger flytende ute på Lundvann, helt for seg selv. Her får du en fantastisk følelse av nærhet til naturen. Ei gangbro på tjue meter fører deg ut til hytta, der du kan både stupe fra taket, bade i spabadet under stjernehimmelen og fiske fra terrassen. Vannspeilet er perfekt for en romantisk getaway, men passer også for vennegjengen eller familien.

Luksushytta Vannspeilet. Trehyttene Gjerstad.

Med store vinduer, glassgulv og store terrasser, er dette et sted der naturen nesten går i ett med hytta. Årstidene og været setter sitt preg på oppholdet og du kan oppleve både glitrende bølger, magisk tåke og buldrende is som fryser. Alle årstidene har sin sjarm og sitt særpreg. Uansett, vil dere få et uforglemmelig opphold!

Et eldorado for vannaktiviteter

Fra taket kan du stupe ut i vannet, eller du kan ta et bad i 38 grader i det store spabadet på takterrassen. Spabadet står alltid klart, ferdig oppvarmet.
På vinteren kan du isbade fra terrassen og få varmen tilbake i spabadet på taket. Der er også fint å sitte og nyte den stille, klare stjernehimmelen!  

På sommeren finner du SUP-brett på gangbroen som du kan bruke til å utforske nærområdet fra vannet. Der er også en robåt. Vester til to voksne og to barn finnes i hytta.  Der ligger blant annet et beverhus like ved, som er spennende å se på fra vannet, og det er flott å ro eller padle oppover elva.

Ta med fiskestanga og se om fisken biter! Du kan fiske både fra terrassen/gangbroa, eller ta stanga med ut i båten. Det er fri fiske i Lundvdann, og der er mye fisk, men mest små.

Vi ønsker at våre gjester skal kunne senke skuldrene og ha et behagelig og trygt opphold. Hytta har gangbro og terrasse uten rekkverk, og ligger på dypt vann. Det er derfor viktig med gode svømmeferdigheter ved opphold på hytta. Vannspeilet bare tilgjengelig for voksne og for barn som kan svømme! Bruk av vest er nødvendig for de som ikke er trygge på å svømme! Oppholdet er på eget ansvar.

Et bad med spa-følelse

Badet på Vannspeilet byr på enda mer luksus, med regn-dusj, romslig badekar og direkte utgang til badetrapp på terrassen. Badet er godt og varmt, med varmekabler i gulvet, og lekkert innredet så du skal få skikkelig «spa-følelse». Som prikken over i-en, vil du finne produkter fra Iloveecoessentials, fra oss til deg!

Et sted å samle venner og familie

På kjøkkenet står det et stort langbord laget av Alm, med plass til åtte rundt. Her er det fint å tilbringe tid med venner og familie til et herlig måltid.  Kjøkkenkroken inneholder alt du trenger for å lage mat. Alt av servise finner du også i hytta. Der er kjøleskap under benk, komfyr og oppvaskmaskin. Til den obligatoriske morgenkaffen, finner du presskanne! 

Sengeplass til åtte

Hytta er 65 m2 stor, har tre soverom og det er sengeplass til åtte personer til sammen. «Master bedroom» har gulv til tak-vindu og en fantastisk utsikt å våkne til. Kaffe på senga her er en drøm!

Priser pr. døgn:

  • Fra 4 999 kr. til 6 999 kr.
  • Gå inn på kalender og hold musetasten over den datoen du ønsker innsjekk, da vil du få opp prisen. 
  • Valgfritt tillegg for rengjøring kr 499
  • Valgfritt tillegg for sengetøy + håndklær kr 99 pr. person

Ønsker du å bestille rengjøring og/eller sengetøy?Vennligst kryss av for dette i bestillingsskjema når du booker. Du kan også etterbestille sengetøy og/eller utvask når oppholdet nærmer seg.

  • Sengeklær og håndklær (om du ikke har bestilt dette). 
  • Mat (obs, vi har ikke fryseboks). 
  • Flytevester som passer.
  • Fiskestenger, om dere vil fiske.
  • Dette finner du i hytta: dyner og puter, toalettpapir, tørkerull, kluter, utstyr til å vaske med, shampoo, conditioner, body-wash, håndsåpe, oppvaskmiddel og oppvaktabl. til oppvaskmaskinen , flytevester (to stor og to små), t-lys (på strøm), ved til bruk i peisen, salt og pepper og olje til steking. 

Du kan sjekke inn i hytta fra klokka 16.00.

Utsjekk innen kl. 13.00 avreisedag.

Det er av og til mulighet for tidlig innsjekk/sen utsjekk. Dette må avtales med vertskapet tett opp til oppholdet. Ta kontakt for spørsmål rundt dette. 

Informasjon om nøkkel får du når du booker overnating og du vil også få en sms i forkant av oppholdet med litt informasjon.

Booking

Du kan bestille direkte i kalenderen nedenfor, eller kontakte Åse på telefon 950 53 807 eller e-post: aase@trehyttene.no.

Klikk først på innsjekkdato, så på utsjekkdato. Da vil det komme opp en beskrivelse av din booking under kalenderen.

OBS: Datoer som er markert gult i kalender, men som har et lite blått felt på høyre side,
er dager som er ledig for innsjekk og mulig å booke!

Klikk først på innsjekk-dato og  så på utsjekk-dato, dagene imellom fyller seg ut selv.

Når dato er lagt inn – Sjekk  at datoer og antall netter stemmer i teksten under selve kalenderen. 

Ta kontakt om du trenger hjelp til å booke på telefon 95 05 38 07 eller e-post. aase@trehyttene.no

Laster kalender...
-
Ledige dager
 
-
Utleid
 
-
Bestilling under behandling
·
 
-
Ledig for innsjekk
Dato: ... (... - netter)

Pris: kr0

Utvask:  Jeg vasker selv Ønsker utvask kr 499

Ønsker å leie sengetøy/håndkle kr 99 pr. seng:

Fornavn (obligatorisk):

Etternavn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon:

Adresse (obligatorisk):

By (obligatorisk):

Postnummer (obligatorisk):

Land (obligatorisk):

Voksne: Barn:

Meldingsfelt:

  Se vilkår.

captcha

Hver av våre hytter er et mesterverk i seg selv, med gjennomtenkte detaljer og en unik sjarm. Uansett hvilken hytte du velger, garanterer vi at oppholdet ditt blir minneverdig og inspirerende.